Finn din neste treningsreise her

CAMP DEILA - FUERTEVENTURA

Dato: 23 - 30. mars 2019
FULLTEGNET!
Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg på en treningsreise med det lille ekstra til Fuerteventura fra 23.mars-30.mars 2019. På denne turen bor vi på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning om hverandre.

TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: 24. april - 1. mai 2019
FULLTEGNET!

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til La Nucia ved Alicante i Spania. Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede.

Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgang. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? En uke fylt med sol, trening, hygge og mye mer....

SUMMER BOOSTCAMP PÅ TANUM STRAND i SVERIGE

Dato: 28 - 30. juni 2019
Booste deg selv med en treningshelg i Sverige fylt av opplevelser, energi og fellesskap! Nyt de lyse sommerkveldene ved havet samtdig som du er med på mange spennende treningsøkter ledet av inspirerende instruktører fra Norge og Sverige.

YOLO TRENINGSREISE MED MARIANN OG KRISTIN

Dato: 19-26. september 2019
Bli med på en unik treningsreise med to av Norges mest allsidige trenere! Forfatterne Mariann Deila og Kristin Rosebø inviterer til en uforglemmelig treningsuke for kropp og hode, fylt med mestring, sol og treningsglede i september.

Camp TT med toten treningssenter

Dato: September 2019
Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede. Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgangen. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? Sykle rundt i de spanske gatene rundt La Nucia eller oppleve den idylliske småbyen Vilajoyosa....

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato: 12-19. oktober 2019
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro!