Finn din neste treningsreise i utlandet her

CAMP DEILA - FUERTEVENTURA

Dato: 23 - 30. mars 2019
FULLTEGNET!
Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg på en treningsreise med det lille ekstra til Fuerteventura fra 23.mars-30.mars 2019. På denne turen bor vi på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning om hverandre.

TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: 24. april - 1. mai 2019
FULLTEGNET!

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til La Nucia ved Alicante i Spania. Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede.

Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgang. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? En uke fylt med sol, trening, hygge og mye mer....

TRENINGSGLEDE I SPANIA med kristin og grete

Dato: 1. mai - 8. mai 2019

Tenk deg en uke, bare for deg, fylt med sol, energi, lek, aktivitet, trening, sunt kosthold, workshops, faglig påfyll,  morsomme utfordringer og masse latter. I løpet av denne uka vil du oppleve å bli sett og ivaretatt av to dedikerte og dyktige instruktører som vil gjøre alt de kan for å gi deg den beste treningsuka du kan forestille deg.

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato: Høsten 2019 - Dato kommer
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø til varme Alicante i Spania. Hva er vel være bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro! 

SYKKELCAMP på TENERIFE

Dato: Høsten 2019
Dette er reisen for deg som søker spennende opplevelser på sykkelsetet i storslått natur, i tillegg til morsomme og varierte treningsøkter. Denne uka blir det sykling i terregenet tre av dagene, i tillegg vil du få mange morsomme og varierte treningsøkter som sirkeltrening, coretrening, styrketrening, cardio, stretching og avspenning.

Camp TT med toten treningssenter

Dato: Høsten 2019
Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede. Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgangen. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? Sykle rundt i de spanske gatene rundt La Nucia eller oppleve den idylliske småbyen Vilajoyosa....