Finn din neste treningsreise her

CAMP DEILA - FUERTEVENTURA

Dato: 23 - 30. mars 2019
FULLTEGNET!
Trener, coach og forfatter Mariann Deila inviterer deg på en treningsreise med det lille ekstra til Fuerteventura fra 23.mars-30.mars 2019. På denne turen bor vi på det fantastiske 5-stjernes hotellet Fuerteventura Palace. Dette er turen for deg som virkelig vil nyte trening og avspenning om hverandre.

TRENING UTE PÅ TANUM STRAND i SVERIGE

Dato: 29 - 31. mars 2019
Dette er helgen for deg som vil få skikkelig dreis på utetreningen! Med foredrag av ledende fagfolk, praktisk læring og varierte treningsøkter, får du alt du trenger for å lykkes! Helgen egner seg for alle med interesse for fysisk aktivitet utendørs, og som vil ha nye tips til hvordan du kan trene ute - alene eller sammen med andre.

TRENINGSREISE FOR VOKSNE 55+ TIL ALICANTE (fra tromsø)

Dato: 24. april - 1. mai 2019
FULLTEGNET!

Bli med instruktørene Bittan Sandell og Grete Irtun på treningsreise til La Nucia ved Alicante i Spania. Denne solfylte uka vil du oppleve variert og morsom fysisk aktivitet sammen med likesinnede.

Vi lover deg alt fra styrkeøkter med sola varmende i ryggen, til avslappende øvelser i soloppgang. En gå-tur i flott natur over til Benidorm eller kanskje til fyret i Albir? En uke fylt med sol, trening, hygge og mye mer....

SUMMER BOOSTCAMP PÅ TANUM STRAND i SVERIGE

Dato: 28 - 30. juni 2019
Booste deg selv med en treningshelg i Sverige fylt av opplevelser, energi og fellesskap! Nyt de lyse sommerkveldene ved havet samtdig som du er med på mange spennende treningsøkter ledet av inspirerende instruktører fra Norge og Sverige.

YOLO TRENINGSREISE MED MARIANN OG KRISTIN

Dato: 19-26. september 2019
Bli med forfatterne Mariann Deila og Kristin Rosebø på en unik treningsreise til Tyrkia i slutten av september. Mer info kommer i januar 2019.

Energi Boost med Gro i Alicante

Dato: 12-19. oktober 2019
Bli med treningsinstruktør Gro Bæck fra Bodø og Pernille fra Oslo til varme Alicante i Spania. Hva er vel bedre enn å lade opp batteriene før vinteren med en uke fylt med fysisk aktivitet, mestring, sol & varme, god stemning, nye bekjentskap og mye moro - ledet av vår engasjerte og motiverende Gro!