AKTIVE OPPLEVELSER OG treningsglede PÅ TENERIFE

Destinasjon: Costa Adeje, Tenerife
Dato: 26.11.19 - 3.12.19
Hotell: Iberostar Bouganville Playa 4*

Pris: fra kr 15.990,-


Bli med Kristin på en trenings- og opplevelsescamp utenom det vanlige!

Dette er reisen for deg som søker variert trening i kombinasjon med morsomme opplevelser i frodig og variert natur. Her vil du få bryne deg på blant annet bootcamper, crossfit-inspirert trening, intervalltrening og coretrening, samtidig som du får besøke ulike områder av øya for flere aktive opplevelser.

Bli med og nyt en uke med deilige og aktive dager i varmen, og kom hjem til desembermørket med nye krefter!

Pakken inkluderer:

  • Fly: Oslo (Gardermoen) - Tenerife : Tur/ retur
  • 20kg innsjekket bagasje
  • 1 stk 8 kg. håndbaggasje
  • Buss: Flyplass - hotell - Tur/ retur
  • Overnatting i delt dobbeltrom 
  • Halvpensjon
  • 2 halvdagsutflukter
  • 2 økter ved den lokale crossfit-boxen
  • 2-3 daglige treningsøkter

Tilllegg:
  • Enkeltromstillegg: kr. 3.500,-

INFORMASJON OM REISEN:

HVORDAN BLIR UKA:
På denne reisen blir det godt med tid til avslapning ved bassengområdet eller på stranden mellom effektive treningsøkter. Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg sett og ivaretatt og at hver enkelt blir fulgt opp på sitt nivå. Det blir to til tre treningsøkter hver dag, med unntak av en halv dag som avsettes til hvile eller andre aktiviteter etter eget ønske.

TIMEPLANEN:
I løpet av uka vil du blant annet få bootcamp-økter, crossfit-inspirerte timer på den lokale crossfitboxen, morgencardio, morgenyoga, to intervalløkter, løpeteknikk, core og stabilitet og høypuls til musikk.

UTFLUKTER:
To av dagene vil vår samarbeidspartner på Tenerife, Xwander, ta oss med på to ulike utflukter. Den ene dagen reiser vi til et frodig område hvor man kan velge mellom terrengløping eller gå-tur. Den andre dagen blir det terrengsykling. Her blir det mulig å leie el-sykkel dersom man ønsker det for et tillegg på 25. (Leie av el-sykkel er ikke inkludert i pakkeprisen)

HVEM PASSER DENNE REISEN FOR:
Denne reisen passer for alle som  er glad i aktivitet og naturopplevelser og som liker å utfordre seg selv litt. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det.

VÅR SAMMARBEIDSPARTNER PÅ UTFLUKTER:
Du vil også kunne benytte deg av XWANDER sine unike tjenester på fridagen (ekstra kostnad). Søker du adrenalin kan du prøve deg på flyboard, dykking eller paraglidng. Om du ønsker en litt roligere opplevelse kan du bli med på hvalsafari, tur i området rundt vulkanen Teide eller snorkling. Les her for å se mer av hva de har å tilby: https://www.xwander.com/activities/

Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert en rekke treningsreiser de senere årene. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som kommer på tysk i 2018. 

Fra fjorårets tur til Tenerife

Iberostar Bouganville Playa 4*

Iberostar Bouganville Playa ligger på strandpromenaden i San Eugenio, bare 200 meter fra stranden Playa del Bobo.

Hotellområdet har restaurant, 3 utendørsbassenger med god plass til soling og treningssstudio. Rommene på hotellet er veldig fine og har TV, telefon, safe (mot betaling), minibar, aircondition, Wifi, balkong, bad og hårføner.

Det er gratis WiFi på hele hotellet område.

Flytider:

Avreise Oslo 26.11.19 kl. 09:00 (ankomst 13:45)
Avreise Tenerife 3.12.19 kl. 14:35 (ankomst 21:10)

Ønsker du mer informasjon om innholdet i reisen, kontakt Kristin direkte på kristin@kreativtrening.no
Har du reisetekniske spørsmål, send mail til post@treningsreise.no

Påmelding:

* Ved å bestille så sier du deg enig i våre vilkår/ FAQ
* Vi finner gjerne tilslutningsfly for deg fra andre flyplasser ut fra dagens priser + vårt reservasjonsgebyr kr 200,- + mva.