Oppdag Tenerife

Vulkanøya Tenerife er en idyllisk øy med svært variert landskap og muligheter. Vinteren på Tenerife oppleves som en norsk sommer, med en gjennomsnittstemperatur på 23'C i løpet av et år. Ferieøya tilbyr hundrevis av ulike aktiviteter i variert terreng. Her kan du kombinere sportsreisen din innen sykling, løping eller generell trening, med ulike aktiviteter som surfing, paddleboarding, kiting, dykking, windsurfing, klatring, caving og mye, mye mer.

I desember 2017 hadde Treningsreise og Maxpulse en spennende tur til Tenerife med flere av våre samarbeidspartnere. Vi fikk i løpet av fire intensive dager presentert denne flotte øya og sett mye av det Tenerife har å by på. Vi satser derfor på flere aktive reiser hit i tiden framover.

På våre treningsreiser til Tenerife vil vi kombinere kjente treningsøkter med morsomme og spennede utflukter. På timeplanen vil du typisk finne bootcamp, styrketrening, intervalltrening, løpeteknikk, core og yoga. I tillegg blir det spennende halvdagsutflukter hvor i vakkert terreng. Litt avhengig av reisen, kan det være vi prøver aktiviteter som snorkling, kajakk, zipline, klatring og terrengsykling.

Les mer om vår neste reise til Tenerife her