BOOTCAMP I KROATIA

DESTINASJON: ROVINJ, KROATIA
DATO: 9. - 16. mai 2020
HOTELL: Hotel Eden****

Pris på forespørsel f.o.m 13. desember 2019.

Maks 20 deltagere - 1 ledig.


Turen for deg som vil ta i litt ekstra!

Dette er reisen for deg som liker å utfordre deg selv med variert trening, samtidig som du trives med å ta deg skikkelig ut. Bootcamp og intervalltrening vil gå igjen flere ganger denne uka, men det blir også roligere timer som stabilitet, yoga og coretrening. Turen ledes av Kristin Granum Rosebø som driver Kreativ Trening og folkehelsekonseptet Trening UTE. Med seg har hun Andrea Emilie Borgenvik og Nina Stensvold som instruktører og motivatorer.

Pakken inkluderer:

  • Fly: Oslo (Gardermoen) - Kroatia (Pula) : Tur/ retur
  • 2 stk 20 kg. innsjekket bagasje
  • 1 stk 8 kg. håndbaggasje
  • Buss: Flyplass - hotell - Tur/ retur
  • Delt dobbeltrom på Hotel Eden 4*
  • Frokost og lunsj eller middag alle dager
  • 2-3 økter hver dag

Flytider:

  • Fly 9. mai 2020 Oslo - Pula kl. 17.20
  • Fly 16. mai 2020 Pula - Oslo kl. 20.40

MER OM TUREN:

Kristin sørger for variert og effektiv trening gjennom uka. Hennes mål er at alle deltagerne skal føle seg ivaretatt og at hver enkelt blir sett og fulgt opp. Hun vil derfor ha med seg en dyktig assistent eller to, som sørger for at du får tatt ut det lille ekstra, samtidig som du skal føle deg ekstra trygg på at du gjør øvelsene riktig. Kristin vil alltid legge opp sine økter slik at alle opplever mestring på sitt nivå.

Denne reisen passer for alle som liker å ta seg litt ekstra ut, samtidig som du kan nyte Kroatia sine flotte strender og vakre natur. Man står selvfølgelig fritt til å stå over en økt dersom man ønsker det, men to formiddager er satt av til hvile eller egne aktiviteter etter ønske. Da kan du for eksempel rusle inn til den herlige byen Rovinj, ta en båttur ut til en av de flotte øyene i nærheten, leie deg en sykkel for en kortere eller lengre tur, du kan slappe av ved det flotte bassengområdet eller den herlige stranden like nedenfor hotellet.

Generell info:

Maks 20 deltagere.
Etter 1. desember 2019 kan vi søke opp egen pris til deg. Send oss gjerne en mail dersom du er interessert i denne reisen.
post@treningsreise.no 


Kristin Granum Rosebø

Kristin har jobbet i treningsbransjen siden 2000, og siden 2013 har hun drevet sitt eget firma, Kreativ Trening, hvor hun leverer ulike tjenester innen fysisk aktivitet. Kristin har selv arrangert egne reiser siden 2013 og er i dag medeier av Treningsreise. I 2016 ga Kristin ut boka "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", som også ble utgitt på tysk i 2018. Hun har også startet folkehelsekonseptet Trening UTE.

Andrea Emilie Borgenvik

Andrea har en bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fysisk aktivitet og helse fra Norges Idrettshøyskole. Etter endt utdannelse har hun jobbet som PT og instruktør gjennom eget firma med slagordet "trening med mening!". Andrea er opptatt av hva vi kan få til med den kroppen vi har, med mål om å oppnå en balanse - både fysisk og mentalt.

Nina Stensvold

Nina startet i treningsbransjen som spinninginstruktør i 2011, siden da er det blitt studier i USA og PT-studie på Høyskolen Kristiania i Oslo. I dag jobber hun som PT gjennom eget firma og er også gruppetreningsinstruktør og koordinator for PT og turn-avdelingen på Treningshuset i Oslo. Trening skal være gøy og lystbetont og noe du gjør for å ta vare på helsa di!

Rovinj

Rovinj er en sjermerende liten kystby omtrent 40 minutter å kjøre fra flyplassen i Pula. Gamlebyen er godt vedlikeholdt. Her finner du koselige brosteinbelagte gater og hyggelige restauranter for enhver smak. I dette området er det krystallklart vann og mange bademuligheter.

Hotel Eden

Dette er et hotell med høy standard på rom, mat og service. Hotellet har et stort uteområde, og det er ikke tilfeldig at Edens hage er inspirasjonskilden deres. Bassengområdet er romslig og flott, og i tillegg har du herlige strender og et flott naturreservat i umiddelbar nærhet.